Mormorsfonster.se

Fönsterputs

Hem > Fönsterputs

Boka fönsterputs online

Att se till att dina fönster alltid är rena och fina kan verka som en tråkig uppgift, men det är en viktig del av att hålla ditt hem i bra skick. En professionell fönsterputsning kan verkligen göra underverk för ditt hem och förbättra dess utseende både inifrån och utifrån. Men hur bokar man en fönsterputsning? Och vad kostar det? I denna artikel kommer vi att diskutera fördelarna med att boka fönsterputs online och hur du kan göra det på mormorsfonster.se.

Hitta bästa fönsterputs - 3 tips

Vi vill hjälpa dig att hitta den bästa fönsterputsen för ditt hem eller företag! Därför har vi samlat ihop tre aktörer som erbjuder professionell fönsterputsning till konkurrenskraftiga priser. Med våra tips kan du enkelt hitta en pålitlig och erfaren fönsterputsare som kan göra under för dina fönster.

SOL

Boka fönsterputs för ditt företag hos SOL. De erbjuder professionell fönsterputsning till företagskunder med höga standarder och krav på kvalitet och säkerhet. Deras erfarna och utbildade fönsterputsare använder enbart de bästa produkterna och teknikerna för att ge dig ett imponerande resultat varje gång. Kontakta dem idag för att boka en fönsterputs på ditt företag!

Julias Städservice

Julias Städservice erbjuder professionell fönsterputsning för företag. Med deras erfarenhet och expertis kan du vara säker på att dina fönster kommer att se fantastiska ut efter deras besök. De har lång erfarenhet och expertis inom området och använder endast högkvalitativa produkter och tekniker för att säkerställa bästa möjliga resultat. Med deras hjälp kan du förbättra både utseendet och prestandan på dina fönster på lång sikt.

Städfirma.nu

Hos Städfirma.nu kan du få offerter på fönsterputsning i Umeå, Stockholm eller andra delar av Sverige. Genom att fylla i ett enkelt formulär på webbplatsen kan du beskriva vilken typ av fönster du har och vilken typ av putsning du behöver. Därefter kommer du att få offerter från olika städföretag som är specialiserade på fönsterputsning.

Pris för fönsterputsning

Generellt ligger priset för en fönsterputsning mellan 500 och 1500 kronor för en vanlig lägenhet eller villa. Priset kan dock variera beroende på flera faktorer, såsom antal fönster, typ av fönster, tillgängligheten och det geografiska området. För större fastigheter eller företag kan priset vara högre. Ofta kan man också få rabatter om man bokar en regelbunden fönsterputsning. Tänk även på att du kan utnyttja RUT-avdraget när du anlitar hushållsnära tjänster.

Putsa fönster som ett proffs - 3 tips

Att ha rena och klara fönster kan verkligen förbättra utseendet på ditt hem eller företag. Men hur gör du för att få dina fönster att se ut som att de precis har putsats av en professionell? Här är några konkreta tips för att putsa fönster som ett proffs:

1. Använd rätt verktyg

För att få dina fönster riktigt rena behöver du använda rätt verktyg. En bra fönsterskrapa och en mjuk, ren trasa eller svamp kommer göra underverk. Se till att du också har tillgång till ett bra rengöringsmedel som passar för fönstren.

2. Rengör fönstren på en molnig dag

Att putsa fönster på en solig dag kan göra det svårt att se om du har missat några fläckar eller ränder. Istället, välj en molnig dag när ljuset inte är för starkt.

3. Använd rätt teknik

Det är viktigt att du använder rätt teknik när du putsar fönster. Börja med att rengöra ramarna och sedan använda fönsterskrapan för att ta bort överflödig vatten från fönstret. Avsluta sedan med att torka av fönstret med en trasa eller svamp för en perfekt finish.

Vanliga frågor & svar

Här nedan finner du några vanliga frågor och svar om fönsterputsning.

Vad ingår i fönsterputs?

I fönsterputs ingår rengöring av både insidan och utsidan av fönstret, inklusive ramarna. Detta görs med hjälp av en fönsterskrapa, rengöringsmedel och en trasa eller svamp.

Hur ofta ska man putsa fönster?

Hur ofta man ska putsa fönster beror på flera faktorer, såsom var du bor och hur smutsigt det blir på dina fönster. Generellt sett rekommenderas det att man putsar fönster minst en gång per år, men för vissa kan det behövas oftare.

Kan man putsa fönster när det är minusgrader?

Det är möjligt att putsa fönster när det är minusgrader, men det kan vara svårare att få fönstren helt rena då vatten och rengöringsmedel kan frysa till is på fönstret. Det rekommenderas därför att undvika att putsa fönster när det är riktigt kallt och istället vänta till temperaturen har stigit något. Om du ändå väljer att putsa fönster när det är minusgrader, se till att använda varmt vatten och undvik att använda för mycket rengöringsmedel. Ha också i åtanke att det kan ta längre tid för fönstren att torka när det är kallt ute.