Mormorsfonster.se

Fågelskydd

Hem > Fågelskydd

Fågelskydd - Skydda dina fönster

Ett vanligt problem är att fåglar flyger in i fönster och skadas eller dör. Därför är det viktigt att använda speciella skydd för att minska risken för olyckor. Letar du efter en passande lösnining kan du vända dig till Scancord. De erbjuder fågelskydd som skyddar dina byggnader, samtidigt som de minskar risken för olyckor med fåglar. Här finner du exempelvis fågelskydd för tak, fönster och balkong.

I denna artikel kommer vi att titta närmare på fågelskydd och särskilt hur det kan användas för att skydda fönster, fasader och tak.

Vad är fågelskydd?

Fågelskydd är olika typer av produkter och lösningar som används för att skydda fåglar från att skadas eller dö på grund av kollisioner med byggnader eller andra hinder. Det är också ett sätt att skydda byggnadens ytor från skador orsakade av fåglarnas avföring och kladd.

Fågelskydd kan vara allt från enkla nät eller rep som hindrar fåglar från att landa på en yta till avancerade lösningar som använder laser eller ljud för att skrämma bort fåglar.

Olika typer av skydd mot fåglar

Att skydda fåglar från att skadas eller dö genom kollisioner med byggnader är viktigt, men det är också viktigt att skydda byggnadens ytor från fåglarnas avföring och kladd.

Här nedan listar vi olika typer av fågelskydd:

Fågelskyddsnät

Ett enkelt och effektivt sätt att hindra fåglar från att landa på ytor som tak och fasader. Fågelskyddsnät finns i olika storlekar och kan anpassas efter dina specifika behov och krav.

Fågelpiggar

Förekommer i olika former och storlekar och hindrar fåglar från att landa på ytor som fönsterbleck och balkongräcken. Hos Scancord kan du köpa fågelpiggar som ger effektivt skydd mot duvor och andra fåglar.

Laser

En mer avancerad lösning där en laserstråle används för att skrämma bort fåglar från en yta. Laser kan vara ett effektivt sätt att skrämma bort fåglar utan att skada dem.

Ljud

Ett annat sätt att skrämma bort fåglar från en yta är med hjälp av ljud, t.ex. en högtalare som spelar upp fågeläten eller en högfrekvent signal som bara hörs av fåglar.